Feestje in jullie ruimte iedereen keek zijn ogen uit. Groot succes, slijm maken meezingen en dansen. Leuk de caravan waar ze in mochten tekenen als ze wilden. Zelfs wij ouders werden helemaal ontzorgd Loïs gaf haar feestje een 10! Enige klacht was dat Suzzen niet echt zussen zijn 😉 Suzzen super feestje echt eens anders top!

Marc & Corine

Vandaag was de slijmparty van Lorenzo. Alle kinderen hebben genoten van het slijm maken en wat is er leuker dan hier af te sluiten met pannenkoeken. Wij hadden allemaal blije lachende hoofdjes met thuis brengen  Suzzen bedankt voor deze leuke dag! Wil je iemand anders een feestje laten organiseren dan zijn deze meiden een aanrader!

Thomas

Suz❤️zen maakte een echt feestje van de verjaardag van onze dochter! Onze keus was een workshop “slijm maken”, maar de kids werden verrast met nog meer leuke en originele activiteiten. Dus een feestje organiseren, laat dat maar aan Suz❤️zen over!

Mireille

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het feestje van Féline, grote meiden tut feest op een fantastische plek! Als volwassenen wil je zelf gewoon meedoen. 😉 Donuts, slippers versieren, voetenbadje, masker, opmaken, verkleden en als kers op de taart een modeshow alles klopt! De meiden hebben genoten. Mariëlle en Sylvia super bedankt voor een top middag. Xxx Zeker voor herhaling vatbaar!

Lincy

Namens het team bedankt voor de heeeeerlijke lunch!

Scholengemeenschap Huizermaat

Voor de verjaardag van onze vader hebben wij een ontbijt laten bezorgen.
Alles heerlijk vers en genoeg van alles, alles met zorg gemaakt dat kon je zien.
Op tijd thuis afgeleverd kortom een echte aanrader.
Suzzen ontzettend bedankt!

Groetjes,
Wendy

Wendy

Wat een gezellig feestje heeft onze Tommie bij jullie gehad. Goed verzorgd en wat een leuke locatie.
Ook het pannenkoeken festijn vonden de jongens helemaal geweldig!
Tot een volgende keer…

Lillie

Wat een gezelligheid straalde jullie food kar uit op de kerstmarkt. De vrolijke kleding maakte het plaatje compleet.
Jullie hotdog is echt een aanrader.. Zelfs aan de vegetarische gast was gedacht.

Dank jullie wel meiden!

Caroline